nie ogarniam tego

Pytania o rozwiązania zadań.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
kicia0014
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 5
Rejestracja: 15 mar 2016, 18:46

nie ogarniam tego

Post autor: kicia0014 »

Witam, proszę o pomoc przy rozwiązaniu zadań:
https://drive.google.com/file/d/0BwGazJ ... ef=2&pli=1
męczę się z znajomymi z tymi zadaniami i nie jesteśmy w stanie ich :(
Z góry dziękuje za jakakolwiek pomoc :)
Galen
Guru
Guru
Posty: 18457
Rejestracja: 17 sie 2008, 15:23
Podziękowania: 4 razy
Otrzymane podziękowania: 9161 razy

Post autor: Galen »

http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=29&t=12617
Polecam szczególnie punkt 9 i punkt 14.
Wszystko jest trudne,nim stanie się proste.
ODPOWIEDZ