MATLAB - proszę o pomoc

Pytania o rozwiązania zadań.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
ktosik02
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 1
Rejestracja: 07 lis 2012, 16:18
Płeć:

MATLAB - proszę o pomoc

Post autor: ktosik02 »

Witam !
Mam do rozwiązania zadanie w programie Matlab.
Treść: Napisz program, który sprawdzi, czy podany pkt o współrzędnych A i B należy do obszaru ograniczonego trójkątem o współrzędnych A=(1,3) , B=(4, -3), C=(-5,-3).

Proszę o pomoc!
ODPOWIEDZ