Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
Regulamin forum
- Każdy temat w tym dziale musi mieć w tytule nazwę miejscowości.
- Jeżeli korepetycje nie dotyczą matematyki, proszę wpisać nazwę przedmiotu w tytule.
- Ogłoszenia mogą zamieszczać tylko osoby fizyczne, ogłoszenia firm będą usuwane.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Witam na forum
- Posty: 1
- Rejestracja: 01 wrz 2016, 13:31
- Płeć:
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
Witam czy nadal pan rozwiązuje zadania ? potrzebuje pomocy na poziomie studenckim (fizyka)
-
- Expert
- Posty: 6228
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 52 razy
- Otrzymane podziękowania: 1504 razy
- Płeć:
Przecież widać, że się udzielam..
najlepiej zastosować się do algorytmu, który podałem na samym początku czyli napisać do mnie maila
natomiast dopisywanie postów w tym wątku mija się z celem, bo mogę to przeoczyć z tego powodu, że tych postów po prostu nie widać albo sa na samym końcu, powiadomień tez nie dostaję ;(

najlepiej zastosować się do algorytmu, który podałem na samym początku czyli napisać do mnie maila
natomiast dopisywanie postów w tym wątku mija się z celem, bo mogę to przeoczyć z tego powodu, że tych postów po prostu nie widać albo sa na samym końcu, powiadomień tez nie dostaję ;(
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
-
- Expert
- Posty: 6228
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 52 razy
- Otrzymane podziękowania: 1504 razy
- Płeć:
Zapraszam do współpracy, najlepiej przeczytaj mój pierwszy post i zastosować podany tam algorytm.
Ogłoszenie jest ciągle AKTUALNE
Ogłoszenie jest ciągle AKTUALNE

Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
-
- Witam na forum
- Posty: 1
- Rejestracja: 19 lis 2019, 21:34
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
Witam mam problem z takim zadaniem.
Pojazd o szerokosci L=3 m przemieszcza sie w czasie t=2s na odleglosc x=4 m. Od krawedzi pojazdu w tym czasie prostopadle do przeciwleglego boku toczy sie kulka ruchem jednostajnym prostoliniowym. Oblicz predkosc kulki wzgledem podloza po ktorej porusza sie pojazd. Oblicz rzeczywiscie przebyta droge kulki w pojezdzie.
Pojazd o szerokosci L=3 m przemieszcza sie w czasie t=2s na odleglosc x=4 m. Od krawedzi pojazdu w tym czasie prostopadle do przeciwleglego boku toczy sie kulka ruchem jednostajnym prostoliniowym. Oblicz predkosc kulki wzgledem podloza po ktorej porusza sie pojazd. Oblicz rzeczywiscie przebyta droge kulki w pojezdzie.
-
- Expert
- Posty: 6228
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 52 razy
- Otrzymane podziękowania: 1504 razy
- Płeć:
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
A dlaczego tutaj piszesz
Napisz do mnie maila albo zamieść swój post w ODPOWIEDNIM dziale 


Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
-
- Expert
- Posty: 6228
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 52 razy
- Otrzymane podziękowania: 1504 razy
- Płeć:
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
Zapraszam wszystkich chętnych do kontaktu mailowego.
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
-
- Expert
- Posty: 6228
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 52 razy
- Otrzymane podziękowania: 1504 razy
- Płeć:
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
Matura tuż tuż, a ja zapraszam na kurs przygotowawczy do matury w 2021r.
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
-
- Expert
- Posty: 6228
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 52 razy
- Otrzymane podziękowania: 1504 razy
- Płeć:
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
Zapraszam na e-korepetycje 

Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
-
- Witam na forum
- Posty: 3
- Rejestracja: 23 kwie 2020, 15:04
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
FIRMA KOREPETYTORSKA BUKI - BEZPŁATNY I WYGODNY SERWIS POSZUKIWAŃ KOREPETYTORA W POLSCE. https://buki.org.pl/korepetycje-online/fizyka/
-
- Expert
- Posty: 6228
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 52 razy
- Otrzymane podziękowania: 1504 razy
- Płeć:
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
Gdzie mi się tu wp...
Załóz swoją stronę i sie tam reklamuj, na buki-jebuki nikt nie zagląda?


Załóz swoją stronę i sie tam reklamuj, na buki-jebuki nikt nie zagląda?

Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
-
- Expert
- Posty: 6228
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 52 razy
- Otrzymane podziękowania: 1504 razy
- Płeć:
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
korki_fizyka pisze: ↑17 lip 2014, 23:03 Jestem magistrem fizyki, długoletnim nauczycielem w szkołach średnich, egzaminatorem OKE.
Od ponad 20 lat udzielam korepetycji z fizyki na różnych poziomach: gimnazjum, szkoła średnia, studia wyższe.
Oferuję:
- rozwiązywanie zadań przez internet, odsyłam kompletne rozwiazania z komentarzem i obszernymi objasnieniami, krok po kroku.
-- istnieje też możliwoś konsultacji via Skype z wykorzystaniem wirtualnej tablicy, któej treść pozostaje na komputerze
- przygotowuję do matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym, zapewniam swoje materiału w formie elektronicznej
-dla STUDENTÓW opracowuję wyniki pomiarów ćwiczeń laboratoryjnych, rachunek błędów, wykresy, regresja, wnioski końcowe itp.
-pomagam w pisaniu wszelkiego rodzaju referatów, prezentacji, prac zaliczeniowych itd.
Działam zgodnie z algorytmem: algorytmem:
1. Ty wysyłasz w pierwszym mailu komplet materiałów (w pdf jesli łaska): treści zadań lub temat laborki wraz z wynikami pomiarów, instrukcje itp.
2. uzgodnienie terminu wykonania i ceny
3. wpłata na konto w mBanku lub skan przelewu na maila
4. wysyłka gotowego opracowania bądź rozwiazań zadań w uzgodnionym terminie
podaję adres mailowy do kontaktu: korki_fizyka@tlen.pl
najlepiej w godzinach 8-22, przez cały tydzień
pozdrawiam i zapraszam do współpracy.
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
-
- Witam na forum
- Posty: 2
- Rejestracja: 07 sie 2020, 10:25
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
Maturzyści!
Jak Wam poszły matury?
Jeśli nie jesteście zadowoleni i chcielibyście je poprawić, zachęcamy do wzięcia udziału w naszych kursach!
Dowiedz się więcej:
tel. (42) 674-69-88
QED Edukacja
ul. Wileńska 53/55
Łódź
Jak Wam poszły matury?
Jeśli nie jesteście zadowoleni i chcielibyście je poprawić, zachęcamy do wzięcia udziału w naszych kursach!
Dowiedz się więcej:
tel. (42) 674-69-88
QED Edukacja
ul. Wileńska 53/55
Łódź
-
- Expert
- Posty: 6228
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 52 razy
- Otrzymane podziękowania: 1504 razy
- Płeć:
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
Ale czemu podczepiasz się do mojego tematu?! czyżby brak orientacji na forum, radzę najpierw poświęcić trochę czasu na zapoznanie się z tym: https://forum.zadania.info/viewforum.php?f=6
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
-
- Expert
- Posty: 6228
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 52 razy
- Otrzymane podziękowania: 1504 razy
- Płeć:
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
Większość terminów już mam zajęte ale zapraszam do kontaktu mailowego.
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
-
- Expert
- Posty: 6228
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 52 razy
- Otrzymane podziękowania: 1504 razy
- Płeć:
Re: Pomoc z fizyki on-line: zadania, laborki, kolokwia itd.
Uprzejmie informuje wszystkich, że
- nie zdaję egzaminów za kogoś
- nie piszę kolokwiów on-line
- nie biorę udziału w innych tego rodzaju oszustwach.
Wszystkie swoje egzaminy już zdałem i kolokwia zaliczyłem, mogę pomóc rozwiązać jakieś zadanie ale na korepetycjach. Proszę przeczytać ze zrozumieniem moje ogłoszenie zanim wyślecie do mnie błagalnego maila o północy albo esemesa nad ranem, bo jakiś egzamin czy kolos macie o 8 rano. Ja wtedy jeszcze śpię! Zapraszam na korepetycje on-line po południu i radzę dużo wcześniej się na nie umówić, a zapewniam, że możecie się sporo nauczyć
Poza tym: https://www.e-korepetycje.net/artykuly/ ... egzaminach
- nie zdaję egzaminów za kogoś
- nie piszę kolokwiów on-line
- nie biorę udziału w innych tego rodzaju oszustwach.
Wszystkie swoje egzaminy już zdałem i kolokwia zaliczyłem, mogę pomóc rozwiązać jakieś zadanie ale na korepetycjach. Proszę przeczytać ze zrozumieniem moje ogłoszenie zanim wyślecie do mnie błagalnego maila o północy albo esemesa nad ranem, bo jakiś egzamin czy kolos macie o 8 rano. Ja wtedy jeszcze śpię! Zapraszam na korepetycje on-line po południu i radzę dużo wcześniej się na nie umówić, a zapewniam, że możecie się sporo nauczyć

Poza tym: https://www.e-korepetycje.net/artykuly/ ... egzaminach
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl