http://www.youtube.com/watch?v=fpOeSk2ZcqQ
fejk czy nie fejk ?
O_O ?
co o tym sadzicie ?
2. filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=IY70h9IIPpg
człowiek kalkulator
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
- patryk00714
- Mistrz
- Posty: 8799
- Rejestracja: 13 mar 2011, 12:28
- Lokalizacja: Śmigiel
- Podziękowania: 92 razy
- Otrzymane podziękowania: 4450 razy
- Płeć:
1)
koleś wydaje się mieć wzmożoną wrażliwością na bodźce i skłonnością do urojeń, zwłaszcza euforycznych jest mega i po prostu to widzi. Niektórzy widzą kolory dźwięków, a on liczby Każdy z nas jest robnięty pozytywnie w jakieś dziedzinie
koleś wydaje się mieć wzmożoną wrażliwością na bodźce i skłonnością do urojeń, zwłaszcza euforycznych jest mega i po prostu to widzi. Niektórzy widzą kolory dźwięków, a on liczby Każdy z nas jest robnięty pozytywnie w jakieś dziedzinie
Otrzymałeś odpowiedź do umieszczonego zadania? Podziękuj autorowi za rozwiązanie!!
\(\exp (i \pi) +1=0\)
\(\exp (i \pi) +1=0\)
- patryk00714
- Mistrz
- Posty: 8799
- Rejestracja: 13 mar 2011, 12:28
- Lokalizacja: Śmigiel
- Podziękowania: 92 razy
- Otrzymane podziękowania: 4450 razy
- Płeć:
wiesz dla mnie, w mojej wlasnej percepcji jakaś moja zdolność moze okazać sie bezcenna, ale dla innych ten talent może być bezwartościowy. Sama umiejętność uczenia się dla innych to kwestia nieosiągalna. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Może i mam tylko po co się nimi chwalić? Chociaż za 18 mln chyba bym się skusił Nie chodzi mi o autyzm - widać, że koleś jest kontakowy i nie kryje emocji, ale moze jest sawantem? "Genialny idiota" - takie jest dość niegrzeczne określenia tych ludzi - ale cechują się niezwykłą pamięcią. Chociaż to osoby z IQ z zakresu <40-70>, ale wybijają się w jednej dziedzinie np matematyka, muzyka, filogia itp
Otrzymałeś odpowiedź do umieszczonego zadania? Podziękuj autorowi za rozwiązanie!!
\(\exp (i \pi) +1=0\)
\(\exp (i \pi) +1=0\)
- patryk00714
- Mistrz
- Posty: 8799
- Rejestracja: 13 mar 2011, 12:28
- Lokalizacja: Śmigiel
- Podziękowania: 92 razy
- Otrzymane podziękowania: 4450 razy
- Płeć:
Chodzi o to, że niektórzy nie potrafią się uczyć - przychodzi im to z trudem. Wielokrotnie spotykałem znajomych ze szkoły, którzy poświęcali wiele czasu na naukę, a i tak dostawiali gorsze stopnie od tych którzy się nie uczyli wcale Jakbym wygrał tyle kasy to bym umarł chyba Nie lubię o sobie pisać
Otrzymałeś odpowiedź do umieszczonego zadania? Podziękuj autorowi za rozwiązanie!!
\(\exp (i \pi) +1=0\)
\(\exp (i \pi) +1=0\)
-
- Stały bywalec
- Posty: 662
- Rejestracja: 27 paź 2012, 18:53
- Podziękowania: 175 razy
- Otrzymane podziękowania: 71 razy
- Płeć:
"Jakbym wygrał tyle kasy to bym umarł chyba" to mamona by sie zmarnowala, zapis w spadku mi, to jak wygrasz sie nie zmarnuje, pozdro
"Chodzi o to, że niektórzy nie potrafią się uczyć - przychodzi im to z trudem."
spoko, a oprocz matmy dobry jestes np. w historii i takich ta m ? zapamietywaniu suchych faktow ?
"Chodzi o to, że niektórzy nie potrafią się uczyć - przychodzi im to z trudem."
spoko, a oprocz matmy dobry jestes np. w historii i takich ta m ? zapamietywaniu suchych faktow ?
- patryk00714
- Mistrz
- Posty: 8799
- Rejestracja: 13 mar 2011, 12:28
- Lokalizacja: Śmigiel
- Podziękowania: 92 razy
- Otrzymane podziękowania: 4450 razy
- Płeć:
lubię bardzo historię i lubię sobie poczytać bez żadnej spiny - tak łatwiej sie zapamietuje nie lubię się uczyć na pamięć lecz raczej na skojarzenia Łee, no to nie umrę ale po co komu tyle siana? jak się ma za dużo to łatwo stracić człowieczeństwo na rzecz automatyzmu jakim jest wydawanie i egoizmu
Otrzymałeś odpowiedź do umieszczonego zadania? Podziękuj autorowi za rozwiązanie!!
\(\exp (i \pi) +1=0\)
\(\exp (i \pi) +1=0\)