Pierwszy post w 2013

Co wam tylko przyjdzie do głowy.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Awatar użytkownika
Lbubsazob
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1909
Rejestracja: 28 maja 2010, 08:51
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękowania: 40 razy
Otrzymane podziękowania: 898 razy
Płeć:

Pierwszy post w 2013

Post autor: Lbubsazob »

Pierwszy post w 2013 :)
wsl1993_
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 936
Rejestracja: 07 maja 2009, 20:52
Podziękowania: 268 razy
Otrzymane podziękowania: 189 razy
Płeć:

Re: Pierwszy post w 2013

Post autor: wsl1993_ »

Pierwsza odpowiedź na pierwszy post w 2013 :) :P
\(\ge\)Pomogłem? Kliknij ł\(\alpha\)pkę w górę! ;)\(\le\)
szkokota
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 2
Rejestracja: 06 gru 2013, 23:04
Płeć:

Re: Pierwszy post w 2013

Post autor: szkokota »

kto będzie pierwszy w 2014 roku? :P
Awatar użytkownika
Lbubsazob
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1909
Rejestracja: 28 maja 2010, 08:51
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękowania: 40 razy
Otrzymane podziękowania: 898 razy
Płeć:

Post autor: Lbubsazob »

Pewnie nie ja :D
ODPOWIEDZ