"
Otrzymałeś ostrzeżenie
Wysłane o: 7 min. temu
Od: kacper218
Do: kejkun
Otrzymałeś ostrzeżenie od moderatora lub administratora tego forum. Powód przyznania ostrzeżenia:
Notoryczne nie stosowanie polskiej pisowni znaków diakrytycznych.
"
chcialbym zobaczyc , ktory punkt regulaminu złamałem,
ogolnie wg mnie smiech na sali ;]
NIe przeszkadza mi , ze kolega poprawia moje wiadomosci, co do polskich znakow, jednazke, nie wyrazam zgody na
bezkarne otrzymywanie ostrzezen,
pozdrawiam.
ostrzenie za znaki diakrytyczne ?
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
- denatlu
- Fachowiec
- Posty: 1107
- Rejestracja: 10 mar 2012, 12:35
- Lokalizacja: Lublin
- Podziękowania: 145 razy
- Otrzymane podziękowania: 344 razy
- Płeć:
Chyba moderator jest od tego żeby czasem użył opcję edytuj post i po edycji zostawił po sobie ślad, wtedy widać, że ktoś I WIDAĆ KTO EDYTOWAŁ ten post. Może tą drogą.
Ładnie wymyśliłeś, z tymi znakami diakrytycznymi.
Ładnie wymyśliłeś, z tymi znakami diakrytycznymi.
gg: 4987844
Spoiler
.\begin{cases} x \\ y \\ z \end{cases} - układ równań
\frac{}{} - ułamek
\sqrt{} - pierwiastek
\frac{}{} - ułamek
\sqrt{} - pierwiastek