Adblock jest włączony: Serwis forum.zadania.info jest utrzymywany z wpływów z reklam (których wcale nie ma tu zbyt dużo). Proszę rozważyć wyłączenie Adblocka na tej stronie.
Propozycje zmian i nowych funkcjonalności w serwisie.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
KamilWit
- Moderator

- Posty: 1484
- Rejestracja: 07 lip 2011, 18:12
- Podziękowania: 370 razy
- Otrzymane podziękowania: 266 razy
- Płeć:
Post
autor: KamilWit » 01 wrz 2011, 16:19
Sugeruje utworzenie macro w celu szybszego używania latexa , dziś w darmowym programie opracowałem coś takiego :
dzielenie - np. shitf + d :
\ \frac { } { } \
square - shift + s :
\ \sqrt{ \ \frac{} {} \ }
tex - shift + t :
\(\)
log - shift + l :
\ log_ \
\ log_ \
Zasadniczo stwierdziłem, iż w tym roku sporo będę używał tego forum, i to mi zaoszczędzi czas, jeśli ktoś jest zainteresowany dam link do programu, i wrzucę eksportowany , przygotowany jak wyżej profil. Zawsze można inne profile stworzyć dla jakichś ciągów znaków. Z Shiftem , bo ctrl, często ma jakieś windowse już hot keye. które coś robią

. W ciągu góra dwóch sekund pojawia się dany ciąg.