Drukowanie topików

Propozycje zmian i nowych funkcjonalności w serwisie.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6585
Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
Podziękowania: 30 razy
Otrzymane podziękowania: 1117 razy
Płeć:

Drukowanie topików

Post autor: anka »

Ktoś kiedyś pytał o możliwość drukowania topików.
Przez przypadek trafiłam na coś, co może się komuś kiedyś przyda.

Przykładowo chcemy sobie wydrukować topik:

Kod: Zaznacz cały

http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=20&t=25354
Dopisujemy na końcu

Kod: Zaznacz cały

&start=0&&view=print
czyli link będzie postaci:

Kod: Zaznacz cały

http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=20&t=25354&start=0&&view=print
Potem już tylko Plik>>Drukuj

Jeżeli chcemy wydrukować tylko część topiku, można skopiować linka do IE, edytować go w wordzie i wykasować zbęde posty.
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
Awatar użytkownika
alexx17
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 2084
Rejestracja: 27 mar 2011, 21:34
Lokalizacja: Szczecin
Podziękowania: 38 razy
Otrzymane podziękowania: 937 razy
Płeć:

Post autor: alexx17 »

W zasadzie to Ameryki nie odkryłaś. Ta opcja jest dostępna w bardziej przystępnej formie.
1.jpg
1.jpg (8.09 KiB) Przejrzano 3054 razy
radagast
Guru
Guru
Posty: 17549
Rejestracja: 09 lis 2010, 07:38
Lokalizacja: Warszawa
Podziękowania: 41 razy
Otrzymane podziękowania: 7435 razy
Płeć:

Post autor: radagast »

Oj!! Chyba idzie burza !
Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6585
Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
Podziękowania: 30 razy
Otrzymane podziękowania: 1117 razy
Płeć:

Post autor: anka »

U mnie nie pada. :D
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
Awatar użytkownika
alexx17
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 2084
Rejestracja: 27 mar 2011, 21:34
Lokalizacja: Szczecin
Podziękowania: 38 razy
Otrzymane podziękowania: 937 razy
Płeć:

Post autor: alexx17 »

ODPOWIEDZ