Sugestie

Propozycje zmian i nowych funkcjonalności w serwisie.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6587
Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
Podziękowania: 30 razy
Otrzymane podziękowania: 1117 razy
Płeć:

Post autor: anka »

Mam propozycję dotyczącą regulaminu.
Uważam, że powinien być tam punkt dotyczący zakazu wrzucania zadań z aktualnie trwających konkursów.
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6587
Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
Podziękowania: 30 razy
Otrzymane podziękowania: 1117 razy
Płeć:

Post autor: anka »

Proponuję blokadę pierwszego posta na topikach.
Niektórzy autorzy kasują treśc zadań, jak tylko otrzymają rozwiązanie.
Przykład:
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=28&t=34361

http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=28&t=34361
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.
irena
Guru
Guru
Posty: 22300
Rejestracja: 10 paź 2009, 19:08
Otrzymane podziękowania: 9858 razy
Płeć:

Post autor: irena »

Jestem za. Przyznałam temu użytkownikowi 2 ostrzeżenia. Wykasował kilka zadań już rozwiązanych.
ODPOWIEDZ