Problem techniczny

Propozycje zmian i nowych funkcjonalności w serwisie.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
ivanka
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 1
Rejestracja: 27 mar 2011, 19:28
Płeć:

Problem techniczny

Post autor: ivanka » 15 kwie 2011, 18:17

Witam, mam mały problem (wybaczcie, jestem nowicjuszką w tym serwisie)

Chodzi o generator arkuszy maturalnych. Czy te linki z odpowiedziami i rozwiązaniami zadań ulegają przedawnieniu i są
zastępowane nowymi?
Bo przy tych starszych arkuszach (sprzed miesiąca) nie zrobiłam paru zadań i teraz chciałam do nich wrócić ale gdy przepisuję link z arkusza wyskakuje mi ten sam numer ale zadania są już zupełnie inne .....

Awatar użytkownika
robbo
Administrator
Posty: 219
Rejestracja: 06 mar 2008, 10:32
Podziękowania: 1 raz
Otrzymane podziękowania: 3 razy
Płeć:

Post autor: robbo » 15 kwie 2011, 21:20

Tak, co pewien czas arkusze są regenerowane. Dlatego najlepiej zapisywać od razu arkusz i rozwiązania.

Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6571
Rejestracja: 30 sty 2009, 00:25
Podziękowania: 26 razy
Otrzymane podziękowania: 1113 razy
Płeć:

Re: Problem techniczny

Post autor: anka » 02 wrz 2012, 17:00

Co prawda to nie ma nic wspólnego z generatorem, ale też jest to chyba problem techniczny.
Nie działa Oznacz fora jako przeczytane.
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.

Awatar użytkownika
robbo
Administrator
Posty: 219
Rejestracja: 06 mar 2008, 10:32
Podziękowania: 1 raz
Otrzymane podziękowania: 3 razy
Płeć:

Post autor: robbo » 24 wrz 2012, 08:59

Naprawiłem, już powinno działać. Dzięki.

Awatar użytkownika
anka
Expert
Expert
Posty: 6571
Rejestracja: 30 sty 2009, 00:25
Podziękowania: 26 razy
Otrzymane podziękowania: 1113 razy
Płeć:

Post autor: anka » 27 sty 2013, 00:23

Mój styl Forum: apo-old
Może dałoby się zmienić kolor czcionki tytułów topoków zmienić na bardziej czytelny?
Ten granatowy jest mało widoczny.
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.