Hej,
Bardzo proszę o pomoc. Potrzebuje zdanie do poniższego zapisu logicznego:
\(p \wedge q \iff p\)
Z góry dziękuję
Logika
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
- panb
- Expert
- Posty: 5122
- Rejestracja: 26 kwie 2010, 22:54
- Lokalizacja: Nowiny Wielkie
- Podziękowania: 19 razy
- Otrzymane podziękowania: 2053 razy
- Płeć:
Re: Logika
Jak nie masz pomysłu.
za
p := pada deszcz
q:= wieje wiatr
Po co ci pomysł? Ułóż coś takiego o wirusie i napisz tutaj.
Żeby było wiadomo, że warto ci pomagać!
za
p := pada deszcz
q:= wieje wiatr
Po co ci pomysł? Ułóż coś takiego o wirusie i napisz tutaj.
Żeby było wiadomo, że warto ci pomagać!