Pomocy! Wyznacz liczbe elementow zbioru...

Zbiory, relacje, logika
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
ewela123
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 6
Rejestracja: 26 lut 2018, 21:28
Podziękowania: 1 raz
Płeć:

Pomocy! Wyznacz liczbe elementow zbioru...

Post autor: ewela123 »

Wyznacz liczbe elementów zbioru A \cap B w zależności od parametru m, jeśli A={(x,y): y-x^2+4x=3} i B={(x,y):y- - l x-2l - m =0}
korki_fizyka
Expert
Expert
Posty: 6261
Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
Podziękowania: 83 razy
Otrzymane podziękowania: 1523 razy
Płeć:

Post autor: korki_fizyka »

Zapisz to porządnie :!: używając tego: viewtopic.php?f=21&t=12615
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
ODPOWIEDZ