Zbiory

Zbiory, relacje, logika
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
paulinka00001
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 7
Rejestracja: 26 paź 2015, 17:06
Podziękowania: 2 razy

Zbiory

Post autor: paulinka00001 »

Proszę o pomoc :(

Zaznacz w ukladzie wspolrzednych XYZ zbior AxB, gdzie A={ (x,y), 1<x^2+y^2<4 } ; B={ x, 0<x } przy czym para (a,b) jest rzutem punktu (a,b,c) na plaszczyznie Z=0, a punkt C jest rzutem punktu (a,b,c) na osi Z.
ODPOWIEDZ