Pomocy! rozwiąż równanie (x-2)^6+(x-4)^6=64

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Ewa Nieścierowicz
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 2
Rejestracja: 04 lis 2011, 18:29
Płeć:

Pomocy! rozwiąż równanie (x-2)^6+(x-4)^6=64

Post autor: Ewa Nieścierowicz »

rozwiąż równanie \((x-2)^6+(x-4)^6=64\)
octahedron
Expert
Expert
Posty: 6762
Rejestracja: 19 mar 2011, 00:22
Otrzymane podziękowania: 3034 razy
Płeć:

Post autor: octahedron »

To na pewno poziom gimnazjum?
ODPOWIEDZ