Rozwiąż układ równań
Układ równań na szybko?!
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Dopiero zaczynam
- Posty: 18
- Rejestracja: 30 sty 2011, 12:46
- Lokalizacja: Warszawa/Pruszków/Stara Wieś
- Podziękowania: 5 razy
- Otrzymane podziękowania: 5 razy
- Płeć:
\(x+y-z=4
x+y+z=0\)
\(-2z=4
z=-2\)
\(x+y-z=4
x+y+z=0\)
\(2x+2y=4
x+y=2\)
\(x+2y+3(-2)=-3
x+2y-6=-3
x+2y=3\)
\(x+2y=3
x+y=2\)
\(y=1\)
\(x=1\)
odp:
\(x=1
y=1
z=-2\)
x+y+z=0\)
\(-2z=4
z=-2\)
\(x+y-z=4
x+y+z=0\)
\(2x+2y=4
x+y=2\)
\(x+2y+3(-2)=-3
x+2y-6=-3
x+2y=3\)
\(x+2y=3
x+y=2\)
\(y=1\)
\(x=1\)
odp:
\(x=1
y=1
z=-2\)
\(\cdot\)Nie rozumiesz co to jest lokalne maksimum? Lokalnie ty jesteś najgłupszy. Jak wyjdziesz to nie będziesz!
\(\cdot\)A teraz zadanie fabularne...
\(\cdot\)Ja to lubię wybrać taki wariant, żeby się mi paskudnie liczyło...
\(\cdot\)Tak właśnie nie nalezy rozwiązywać tego zadania.
\(\cdot\)Tylko Chuck Norris doliczył do nieskończoności. Dwa razy nawet chyba.
\(\cdot\)A teraz zadanie fabularne...
\(\cdot\)Ja to lubię wybrać taki wariant, żeby się mi paskudnie liczyło...
\(\cdot\)Tak właśnie nie nalezy rozwiązywać tego zadania.
\(\cdot\)Tylko Chuck Norris doliczył do nieskończoności. Dwa razy nawet chyba.