1.Cegła kratówka wykonana jest z gliny o gęstości 1500kg/m3,a jej wymiary wynoszą 250mm x 120mm x 220mm.Samochód dostawczy o ładowności 1,5 t może jednorazowo maksymalnie przewieżć
2. 1.Jacek chce pomalować ściany i sufit w swoim pokoju,którego długość wynosi 4,8m,szerokość 2,90m,a wysokość 2,80m.Okno ma wymiary 1,20m x 1,45m,a drzwi 0,85m x 2m.Jaką powierzchnię ma do pomalowania Jacek? -Obliczenia.
bryłyy
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Dopiero zaczynam
- Posty: 28
- Rejestracja: 23 sty 2013, 18:48
- Podziękowania: 5 razy
- Płeć:
- eresh
- Guru
- Posty: 16825
- Rejestracja: 04 cze 2012, 13:41
- Podziękowania: 6 razy
- Otrzymane podziękowania: 10381 razy
- Płeć:
2 masz tutaj:
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=4&t=47278
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=4&t=47278
Podziękuj osobie, która rozwiązała Ci zadanie klikając na ikonkę