Najmniejsza liczba całkowita

Zadania niepasujące do innych kategorii.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Ellaa
Często tu bywam
Często tu bywam
Posty: 193
Rejestracja: 11 wrz 2010, 12:12
Podziękowania: 409 razy

Najmniejsza liczba całkowita

Post autor: Ellaa »

Najmniejsza liczbą całkowitą w przedziale (-2 \(\sqrt{3}\), 2\(\sqrt{3}\) jest?
heja
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1231
Rejestracja: 07 lut 2009, 11:28
Podziękowania: 32 razy
Otrzymane podziękowania: 385 razy

Re: Najmniejsza liczba całkowita

Post autor: heja »

\((-2 \sqrt{3};2 \sqrt{3})\)
\((-3,46;3,46)\)

\(odp.-3\)
ODPOWIEDZ