Uzupełnij równość

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
ketnasar77
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 19
Rejestracja: 21 mar 2018, 20:39
Podziękowania: 11 razy
Płeć:

Uzupełnij równość

Post autor: ketnasar77 »

Uzupełnij równość (dodaj krótkie uzasadnienie):
\((A \cap B=A \wedge B \bez A= \emptyset ) \iff\) ...
Awatar użytkownika
panb
Expert
Expert
Posty: 5122
Rejestracja: 26 kwie 2010, 22:54
Lokalizacja: Nowiny Wielkie
Podziękowania: 19 razy
Otrzymane podziękowania: 2053 razy
Płeć:

Re: Uzupełnij równość

Post autor: panb »

\(A \subset B \wedge B \subset A \iff A=B\)
ODPOWIEDZ