Finanse przedsiębiorstwa- zadania. Proszę o pomoc

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Karo2691
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 1
Rejestracja: 04 lip 2019, 12:13
Płeć:

Finanse przedsiębiorstwa- zadania. Proszę o pomoc

Post autor: Karo2691 »

Witam. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu poniższych zadań.
Rozwiązania potrzebne mi są do piątku do wieczora.

1. Zinterpretuj dane finansowe:
WACC=7%
IRR=7%

2. Zinterpretuj wynik
KZmax= 11 zł za sztukę
MC= 67%

3. Zinterpretuj wynik
NPVrA=100
NPVrB=100
NPVrC=85
korki_fizyka
Expert
Expert
Posty: 6268
Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
Podziękowania: 83 razy
Otrzymane podziękowania: 1523 razy
Płeć:

Post autor: korki_fizyka »

Lepiej idź do wróżki!
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
ODPOWIEDZ