MAKROEKONOMIA pomocy !!

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
suszix
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 1
Rejestracja: 24 sty 2016, 21:00
Płeć:

MAKROEKONOMIA pomocy !!

Post autor: suszix »

potrzebuję pomocy w rozwiązaniu zadania !
ZAD 1. Oblicz:
- DN
- PNB w cenach czynników produkcji
- PNB w cenach rynkowych
- PNN w cenach rynkowych
AMORTYZACJA=40
DOCHODY Z PRACY NA WŁASNY RACHUNEK=50
ZYSKI PRZEDSIĘBIORSTW=80
DOCHODY Z CZYNSZÓW=20
PODATKI OGÓŁEM=90
ZASIŁKI DLA BEZROBOTNYCH=30
WYNAGRODZENIA DLA PRACOWNIKÓW=100
DOTACJE PAŃSTWA DLA PRZEDSIĘBIORSTW=10

:cry:
ODPOWIEDZ