promień zbieżności

Granice, pochodne, całki, szeregi
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
attec18
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 68
Rejestracja: 30 mar 2020, 23:25
Podziękowania: 11 razy
Otrzymane podziękowania: 1 raz

promień zbieżności

Post autor: attec18 »

Wyznacz promień zbieżności \(\displaystyle\sum_{n=1}^{\infty}\sin^n \left({\frac{n\cdot \ln n}{x-n}}\right)\)
Ostatnio zmieniony 24 cze 2021, 09:20 przez Jerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawa kodu
ODPOWIEDZ