Ekstremum funkcji uwikłanej x=h(x)

Granice, pochodne, całki, szeregi
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Ukasz12344
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 20
Rejestracja: 14 kwie 2019, 14:42
Podziękowania: 10 razy
Płeć:

Ekstremum funkcji uwikłanej x=h(x)

Post autor: Ukasz12344 »

\(x^2+y^2+e^x+4y-4x=0 \) Wyznaczyć ekstremum
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2020, 19:30 przez Jerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawa wiadomości
ODPOWIEDZ