Część do zadania z całek.

Granice, pochodne, całki, szeregi
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Karp_1_
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 30
Rejestracja: 15 paź 2017, 16:49
Podziękowania: 12 razy
Płeć:

Część do zadania z całek.

Post autor: Karp_1_ »

Witam. Ile to \ln 17/2 ? Dziekuje za odpowiedz !
Awatar użytkownika
eresh
Guru
Guru
Posty: 16825
Rejestracja: 04 cze 2012, 13:41
Podziękowania: 6 razy
Otrzymane podziękowania: 10381 razy
Płeć:

Post autor: eresh »

to jest właśnie \(\ln\frac{17}{2}\)
możesz to jeszcze zapisać tak: \(\ln 17-\ln 2\)
Podziękuj osobie, która rozwiązała Ci zadanie klikając na ikonkę 👍
ODPOWIEDZ