Podać przykład baz ortonormalnych we wskazanych przestrzeniach euklidesowych

Algebra liniowa, algebra, wektory, liczby zespolone
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
narusia
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 31
Rejestracja: 25 lis 2021, 15:28
Podziękowania: 8 razy
Płeć:

Podać przykład baz ortonormalnych we wskazanych przestrzeniach euklidesowych

Post autor: narusia »

Podać przykład baz ortonormalnych we wskazanych przestrzeniach euklidesowych:
E = {(x, y, z, t) ∈ E4: x=y=z=t};
ODPOWIEDZ