Oblicz objętość równoległościanu

Algebra liniowa, algebra, wektory, liczby zespolone
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Ozzyk
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 3
Rejestracja: 22 sty 2021, 09:23
Podziękowania: 5 razy

Oblicz objętość równoległościanu

Post autor: Ozzyk »

rozpiętego na wektorach: \(\vec{u}=\:\left[2,0,-3\right],\:\vec{v}=\left[5,-4,-1\right],\:\vec{w}\left[0,3,-2\right]\)
Ostatnio zmieniony 29 sty 2021, 12:50 przez Jerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawa tematu
Awatar użytkownika
Jerry
Expert
Expert
Posty: 3512
Rejestracja: 18 maja 2009, 09:23
Podziękowania: 50 razy
Otrzymane podziękowania: 1923 razy

Re: Oblicz objętość równoległościanu rozpiętego na wektorach

Post autor: Jerry »

ODPOWIEDZ