zadanie z wektorów
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
zadanie z wektorów
Czy byłby ktoś w stanie rozwiązać mi to zadanie, sam rozwiązałem go ale według mnie błędnie, gdyż mam problem z wyznaczeniem wartości wektorów. Byłbym bardzo wdzięczny!
-
- Expert
- Posty: 6267
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 83 razy
- Otrzymane podziękowania: 1523 razy
- Płeć:
A jakie jest polecenie i twoje rozwiązanie tez przedstaw
Zanim się zacznie pisać na jakimś forum dobrze jest zapoznać się z jego regulaminem viewtopic.php?f=29&t=12617
Zanim się zacznie pisać na jakimś forum dobrze jest zapoznać się z jego regulaminem viewtopic.php?f=29&t=12617
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl