Forum serwisu
Przejdź do zawartości
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Więcej…
Tematy bez odpowiedzi
Aktywne tematy
Szukaj
Zaloguj się
Zarejestruj się
Strona główna
Studia
Pomocy! - algebra
zadania.info
Szukaj
długość łuku
Algebra liniowa, algebra, wektory, liczby zespolone
ODPOWIEDZ
Podgląd wydruku
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Posty: 1 • Strona
1
z
1
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
lukash-17
Rozkręcam się
Posty:
31
Rejestracja:
29 gru 2017, 20:35
Podziękowania:
21 razy
Płeć:
długość łuku
Cytuj
Post
autor:
lukash-17
»
03 sty 2018, 12:43
Wyznaczyć długość łuku opisanego równaniami
\(x=e^t \sin t; y=e^t \cos t; z=e^t, t \in [0,2]\)
Na górę
ODPOWIEDZ
Podgląd wydruku
Posty: 1 • Strona
1
z
1
Wróć do „Pomocy! - algebra”