okrąg wpisany w wielokąt

Figury płaskie i przestrzenne, układ współrzędnych.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
kwiatki99
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 37
Rejestracja: 06 mar 2013, 22:48
Podziękowania: 18 razy
Płeć:

okrąg wpisany w wielokąt

Post autor: kwiatki99 »

http://img1.odpowie.pl/big/dziw-1363537514.jpg - proszę wejdzie w ten link tutaj są zadania
hophophophop
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 297
Rejestracja: 05 lut 2013, 21:55
Lokalizacja: Matura
Podziękowania: 2 razy
Otrzymane podziękowania: 145 razy
Płeć:

Post autor: hophophophop »

|DM|=|DN|, |MC|=|CL|,|LB|=|BK|, |NA|=|AK|
Podziękuj jak pomogłem :)
hophophophop
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 297
Rejestracja: 05 lut 2013, 21:55
Lokalizacja: Matura
Podziękowania: 2 razy
Otrzymane podziękowania: 145 razy
Płeć:

Post autor: hophophophop »

Podziękuj jak pomogłem :)
Awatar użytkownika
kacper218
Expert
Expert
Posty: 4077
Rejestracja: 02 paź 2009, 14:33
Lokalizacja: Radzymin
Podziękowania: 5 razy
Otrzymane podziękowania: 1382 razy
Płeć:

Post autor: kacper218 »

Nie umieszczamy skanów!
Pomogłem? Daj plusika :D
Masz pytania? Napisz priv
Przepisywanie prac do \(\LaTeX- a\)

Korepetycje Radzymin i okolice. :)
ODPOWIEDZ