1) Przekątna prostopadłościanu o podstawie kwadratwoej ma dlugosc 6cm i nachylona do płaszczyzny podstawy pod katem 30".Oblicz pole całkwoite i objętość figury.
4)Przekrój osiowy stożka jest trojkatem rownobocznym o boku 17cm.Olicz pole Całkowite i Objetosc figury
14:26:21
5)Pole powierzchni kuli wynosi 35 II(pi).Olicz pole calkowite i objetosc firy
A wszedzie =29
kto wie? GEOMETRIA
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Guru
- Posty: 18457
- Rejestracja: 17 sie 2008, 15:23
- Podziękowania: 4 razy
- Otrzymane podziękowania: 9161 razy
Zad.1
Już masz.
http://forum.zadania.info/viewtopic.php ... 02#p142902
Nie dubluj tematów .
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=29&t=12617
Polecam punkt 4.
Już masz.
http://forum.zadania.info/viewtopic.php ... 02#p142902
Nie dubluj tematów .
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=29&t=12617
Polecam punkt 4.
Wszystko jest trudne,nim stanie się proste.