podzielność liczb

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
sylwia990116
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 3
Rejestracja: 31 paź 2017, 20:03
Płeć:

podzielność liczb

Post autor: sylwia990116 »

oblicz f( \sqrt[3]{2} -5) jeśli f(x)=-|(-3-x)+12 \sqrt[2]{} -10 \sqrt[3]{4} |
korki_fizyka
Expert
Expert
Posty: 6268
Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
Podziękowania: 83 razy
Otrzymane podziękowania: 1523 razy
Płeć:

Post autor: korki_fizyka »

zapoznaj się najpierw z tym: viewtopic.php?f=29&t=12617
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
ODPOWIEDZ