Równanie wykładnicze z pierwiastkiem w potędze

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Einveru
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 61
Rejestracja: 20 sie 2017, 17:16
Podziękowania: 13 razy
Płeć:

Równanie wykładnicze z pierwiastkiem w potędze

Post autor: Einveru »

a) \(4^{ \sqrt{x-1} +1}\) - \(4^{ \frac{2 \sqrt{x-1} - 1 }{2}}\) = 7
Einveru
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 61
Rejestracja: 20 sie 2017, 17:16
Podziękowania: 13 razy
Płeć:

Post autor: Einveru »

Już wiem ;)
ODPOWIEDZ