Zadanie z równaniami kwadratowymi

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
ghn3
Dopiero zaczynam
Dopiero zaczynam
Posty: 13
Rejestracja: 20 paź 2008, 09:52

Zadanie z równaniami kwadratowymi

Post autor: ghn3 »

Rozwiąż równania kwadratowe

x(x+7)=2x(x-3)
2x^2+3x-2=0
x^2-x+1=0
4x^2-4x+1=0
Awatar użytkownika
supergolonka
Moderator
Moderator
Posty: 1863
Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
Otrzymane podziękowania: 29 razy
Płeć:
Kontakt:

Post autor: supergolonka »

ODPOWIEDZ