ciagi arytmatyczne

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
dominika
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 1
Rejestracja: 02 paź 2008, 18:29

Post autor: dominika »

Jak rozwiazac te przyklady???trzeba wyliczyc a1=? a3=? a15=? i S10=?


1.) a6=1 a8=3


2.) a2= a4=0
Awatar użytkownika
supergolonka
Moderator
Moderator
Posty: 1853
Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
Otrzymane podziękowania: 29 razy
Płeć:
Kontakt:

Post autor: supergolonka »

1. www.zadania.info/8332151
2. Ile jest równe a_2? Jeżeli też 0, to wynikach są same zera.
ODPOWIEDZ