Belka bryła sztywna
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Witam na forum
- Posty: 2
- Rejestracja: 18 lis 2019, 12:47
-
- Expert
- Posty: 6268
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 83 razy
- Otrzymane podziękowania: 1523 razy
- Płeć:
Re: Belka bryła sztywna
https://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=49&t=12617
straci jeśli \(\vec{M} = \sum \vec{r_i} \otimes \vec{F_i} \neq 0\)
straci jeśli \(\vec{M} = \sum \vec{r_i} \otimes \vec{F_i} \neq 0\)
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl