Zadanie z półprzewodników domieszkowanych

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
primas999
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 1
Rejestracja: 09 gru 2016, 16:30

Zadanie z półprzewodników domieszkowanych

Post autor: primas999 »

Witam serdecznie, proszę o rozwiązanie zadania następującej treści:
Dla kompletnego zestawu parametrow Eg=670, Ed=40, T=300 i c=100
dobrac nowa wartosc temperatury T dla ktorej odtworzymy ta sama wartosc
liczby nosnikow donorowych po zwiekszeniu koncentracji c donorow o 40%
Niestety na podstawie materiałów znalezionych w internecie nie udało mi się nic zrobić. Nie jest nawet zadanie z moich studiów, pokazał mi je znajomy i spokoju mi ono nie daje.
ODPOWIEDZ