Find

Zadania niepasujące do innych kategorii.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Zibi123
Czasem tu bywam
Czasem tu bywam
Posty: 101
Rejestracja: 19 sty 2021, 22:58
Podziękowania: 41 razy

Find

Post autor: Zibi123 »

Find the gradient of the line joing (5,9) and (-2,2)
janusz55
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 1508
Rejestracja: 01 sty 2021, 09:38
Podziękowania: 1 raz
Otrzymane podziękowania: 399 razy

Re: Find

Post autor: janusz55 »

\( grad(A, B) = m = \frac{9-2}{5 +2} = \frac{7}{7} = 1.\)
ODPOWIEDZ