Iloczyn dwóch zbiorów

Zadania niepasujące do innych kategorii.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
karina4
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 57
Rejestracja: 07 gru 2018, 10:39
Podziękowania: 20 razy
Płeć:

Iloczyn dwóch zbiorów

Post autor: karina4 »

Niech
\(A={(x,y):|x|+|y| \le 2}\)
\(B=(x,y): -1 \le\) i \(2 \le y \le 6\)
Wyznacz \(A \cap B\)

Dzięki za pomoc:)
korki_fizyka
Expert
Expert
Posty: 6268
Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
Podziękowania: 83 razy
Otrzymane podziękowania: 1523 razy
Płeć:

Post autor: korki_fizyka »

Voila :!: http://matematyka.pisz.pl/forum/17339.html
zapis drugiego zbioru musisz poprawić
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
ODPOWIEDZ