Zadanie ze zbiorów

Zadania niepasujące do innych kategorii.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
RazzoR
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 252
Rejestracja: 27 mar 2009, 13:23
Podziękowania: 117 razy
Otrzymane podziękowania: 1 raz
Płeć:

Zadanie ze zbiorów

Post autor: RazzoR »

Uzupełnij: {1,2} x {0} =


Z góry dzięki za rozwiązanie.
Awatar użytkownika
eresh
Guru
Guru
Posty: 16825
Rejestracja: 04 cze 2012, 13:41
Podziękowania: 6 razy
Otrzymane podziękowania: 10381 razy
Płeć:

Re: Zadanie ze zbiorów

Post autor: eresh »

RazzoR pisze:Uzupełnij: {1,2} x {0} =


Z góry dzięki za rozwiązanie.

\(\{1,2\} \times \{0\}=\{(1,0), (2,0)\}\)
Podziękuj osobie, która rozwiązała Ci zadanie klikając na ikonkę 👍
ODPOWIEDZ