Mechanika Belki

Zadania niepasujące do innych kategorii.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Kamen98
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 1
Rejestracja: 08 sty 2018, 17:41
Płeć:

Mechanika Belki

Post autor: Kamen98 »

[img]C:\Users\Kamil\Pictures\belka.png[/img]

Dane:
a=0,5m
P=2kN
q=4kN/m
M=1kNm
korki_fizyka
Expert
Expert
Posty: 6268
Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
Podziękowania: 83 razy
Otrzymane podziękowania: 1523 razy
Płeć:

Post autor: korki_fizyka »

do kosza :!:
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
ODPOWIEDZ