zadania, pilne...

Zadania niepasujące do innych kategorii.
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
anetka10
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 318
Rejestracja: 06 mar 2008, 18:39

zadania, pilne...

Post autor: anetka10 »

zadania z wektorów...

1. Wyznacz katy trojkata ABC o wierzcholkach: A= (3;2), B= (2;3), C= (-1;0)

2. Wyznacz wspolrzedne srodka ciezkosci trojkata w zaleznosci od wspolrzednych jego wierzcholkow.

3 znajdz punkt dzielacy wektor AB o koncach A= (-3;1), B= (2,-2) w stosunku -4.


DZIEKUJE ZA POMOC
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2008, 20:24 przez anetka10, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
supergolonka
Moderator
Moderator
Posty: 1859
Rejestracja: 06 mar 2008, 10:53
Otrzymane podziękowania: 29 razy
Płeć:
Kontakt:

Post autor: supergolonka »

anetka10 pisze:zadania z wektorów...

1. Wyznacz katy trojkata ABC o wierzcholkach: A= (3;2), B= (2;3), C= (-1;0)
http://www.zadania.info/7112795
2. Wyznacz wspolrzedne srodka ciezkosci trojkata w zaleznosci od wspolrzednych jego wierzcholkow.
http://www.zadania.info/8448802
3 znajdz punkt dzielacy wektor AB o koncach A= (-3;1), B= (2,-2) w stosunku -4.
http://www.zadania.info/4784338
anetka10
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 318
Rejestracja: 06 mar 2008, 18:39

Post autor: anetka10 »

bardzo dziękuję
ODPOWIEDZ