Witam,
Czy ktoś jest mi w stanie pomóc z tym zadaniem, obliczenie pola powierzchni metoda gaussa, pilne bardzo. Szukam kogoś kto pomoże mi to zrobić lub zrobi to zadanie za mnie, moge zapłacić, zalezy mi na czasie, pomocy.
1. https://zapodaj.net/95eae1e84e365.jpg.html
2. https://zapodaj.net/16a153a4e77c6.jpg.html
Obliczanie metodą GAUSSA, pomocy
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Expert
- Posty: 6267
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 83 razy
- Otrzymane podziękowania: 1523 razy
- Płeć:
Re: Obliczanie metodą GAUSSA, pomocy
Skoro się studiuje taki kierunek, to trzeba zajrzeć do podręcznika: http://zasoby.open.agh.edu.pl/~11sjjurek/gauss.html
przykłady rozwiązane na końcu: http://home.agh.edu.pl/~rkrzyzek/zagadn ... ie%201.pdf
i na pewno nie jest to szkoła średnia, śmietnik tu robisz:https://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=49&t=12617
pkt.6
przykłady rozwiązane na końcu: http://home.agh.edu.pl/~rkrzyzek/zagadn ... ie%201.pdf
i na pewno nie jest to szkoła średnia, śmietnik tu robisz:https://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=49&t=12617
pkt.6
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl