wspolrzedne

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
patka_18
Czasem tu bywam
Czasem tu bywam
Posty: 121
Rejestracja: 18 lut 2013, 16:53
Podziękowania: 29 razy
Otrzymane podziękowania: 1 raz
Płeć:

wspolrzedne

Post autor: patka_18 »

dane sa wpolrzedne wierzcholkow A=(-3,-2) i C=(2,8) trapezu ABCD oblicz wpolrzedne punktu przeciecia przekatnych tego trapezu jezeli podstawa AB jest cztery razy dluzsza od podstawy DC. odp S=(1,6)
Awatar użytkownika
patryk00714
Mistrz
Mistrz
Posty: 8799
Rejestracja: 13 mar 2011, 12:28
Lokalizacja: Śmigiel
Podziękowania: 92 razy
Otrzymane podziękowania: 4449 razy
Płeć:

Post autor: patryk00714 »

Otrzymałeś odpowiedź do umieszczonego zadania? Podziękuj autorowi za rozwiązanie!!

\(\exp (i \pi) +1=0\)
ODPOWIEDZ