Jakie są różnice pomiędzy ruchami tych przypadków z dwóch linków https://zapodaj.net/2d4676a1a46e0.jpg.html
https://zapodaj.net/cb15aafcb6d7a.jpg.html Chciałam dodać załącznik ale pliki są za duże
ruch przyspieszony jednostajny i zmienny
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Expert
- Posty: 6267
- Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
- Podziękowania: 83 razy
- Otrzymane podziękowania: 1523 razy
- Płeć:
Re: ruch przyspieszony jednostajny i zmienny
Przecież masz w podręczniku rozwiązany przykład, przeanalizuj go i wyciągnij wnioski.
https://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=6&t=88539
https://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=6&t=88539
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
mailto: korki_fizyka@tlen.pl