Elektrotechnika i elektronika

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Adrian-Pietrzak8
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 1
Rejestracja: 30 sty 2018, 20:28

Elektrotechnika i elektronika

Post autor: Adrian-Pietrzak8 »

Siema,
poniżej w linku przedstawiam wam zadanie z połączenia szeregowego elementów R,L ktoś pomoże rozwiązać ?
\(https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A728A25\)
korki_fizyka
Expert
Expert
Posty: 6268
Rejestracja: 04 lip 2014, 14:55
Podziękowania: 83 razy
Otrzymane podziękowania: 1523 razy
Płeć:

Post autor: korki_fizyka »

viewtopic.php?f=29&t=12617

dziwne, że admin nie usuwa od razu takich postów do kosza :cry:
Pomoc w rozwiązywaniu zadań z fizyki, opracowanie statystyczne wyników "laborek", przygotowanie do klasówki, kolokwium, matury z matematyki i fizyki itd.
mailto: korki_fizyka@tlen.pl
ODPOWIEDZ