wektor

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
myszkarafala1987
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 60
Rejestracja: 23 lis 2008, 13:03

wektor

Post autor: myszkarafala1987 »

Na jakiej wysokości wektor prędkości ciała, wyrzuconego pod kątem alfa=45 stopni do poziomu z prędkością początkowa v=20m/s utworzony z poziomem kąt beta =30 procent? ile wtedy bedzie równa wartosc początkowa??
Awatar użytkownika
domino21
Expert
Expert
Posty: 3725
Rejestracja: 27 mar 2009, 16:56
Lokalizacja: Skierniewice
Podziękowania: 3 razy
Otrzymane podziękowania: 1298 razy
Płeć:
Kontakt:

Post autor: domino21 »

sprawdź czy treść zadania się zgadza.
myszkarafala1987
Rozkręcam się
Rozkręcam się
Posty: 60
Rejestracja: 23 lis 2008, 13:03

Post autor: myszkarafala1987 »

a no tak tam jest końcowe pytanie ile bedzie równa wtedy wartosc prędkości?
Awatar użytkownika
domino21
Expert
Expert
Posty: 3725
Rejestracja: 27 mar 2009, 16:56
Lokalizacja: Skierniewice
Podziękowania: 3 razy
Otrzymane podziękowania: 1298 razy
Płeć:
Kontakt:

Post autor: domino21 »

a kąt beta= 30 procent??
ODPOWIEDZ