Pierwiastek

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
Awatar użytkownika
partycjaaa
Witam na forum
Witam na forum
Posty: 8
Rejestracja: 27 lis 2016, 19:15
Podziękowania: 8 razy
Płeć:

Pierwiastek

Post autor: partycjaaa »

Jak to obliczyć ;c pomocy, proszę

\(\sqrt{6} + \sqrt{7} + \sqrt{4}\)
Awatar użytkownika
panb
Expert
Expert
Posty: 5122
Rejestracja: 26 kwie 2010, 22:54
Lokalizacja: Nowiny Wielkie
Podziękowania: 19 razy
Otrzymane podziękowania: 2053 razy
Płeć:

Post autor: panb »

Użyj ... kalkulatora.
ODPOWIEDZ