Zadanie z rysunkiem.

Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
MiedzianyDawid
Czasem tu bywam
Czasem tu bywam
Posty: 136
Rejestracja: 12 sie 2018, 21:51
Podziękowania: 112 razy
Płeć:

Zadanie z rysunkiem.

Post autor: MiedzianyDawid »

Zadanie w załączniku.
Załączniki
20190215_225406.jpg
20190215_225406.jpg (11.05 KiB) Przejrzano 911 razy
kerajs
Fachowiec
Fachowiec
Posty: 2963
Rejestracja: 14 lis 2016, 14:38
Podziękowania: 33 razy
Otrzymane podziękowania: 1303 razy
Płeć:

Post autor: kerajs »

44.png
44.png (48.88 KiB) Przejrzano 905 razy
\(g(x) =\begin{cases} \frac{1}{2}x+3 & , & -8 \le x<-2 \\ -x & , & -2 \le x \le 4 \end{cases}\)
ODPOWIEDZ