Sześcian
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Dopiero zaczynam
- Posty: 21
- Rejestracja: 21 mar 2020, 16:57
- Podziękowania: 3 razy
- Płeć:
Sześcian
Dany jest sześcian o przekątnej 15. O ile się zwiększy jego objętość, jeżeli przekątną zwiększymy o 6?
- eresh
- Guru
- Posty: 16825
- Rejestracja: 04 cze 2012, 13:41
- Podziękowania: 6 razy
- Otrzymane podziękowania: 10381 razy
- Płeć:
Re: Sześcian
\(a\sqrt{3}=15\) - policz a
policz objętość
\(b\sqrt{3}=15+6\)
policz b
oblicz objętość
policz objętość
\(b\sqrt{3}=15+6\)
policz b
oblicz objętość
Podziękuj osobie, która rozwiązała Ci zadanie klikając na ikonkę