ostrosłup
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
- anka
- Expert
- Posty: 6585
- Rejestracja: 29 sty 2009, 23:25
- Podziękowania: 30 razy
- Otrzymane podziękowania: 1117 razy
- Płeć:
Rozwiązuje się prawie identycznie jak to:
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=21&t=1677
Podstawiasz tylko inne dane.
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=21&t=1677
Podstawiasz tylko inne dane.
Znasz odpowiedź do zadania, to ją podaj. Łatwiej będzie sprawdzić czy w rozwiązaniu zadania nie ma błędu.