A6 PP 2021
Otrzymałeś(aś) rozwiązanie do zamieszczonego zadania? - podziękuj autorowi rozwiązania! Kliknij
-
- Witam na forum
- Posty: 1
- Rejestracja: 24 mar 2013, 18:38
- Płeć:
-
- Stały bywalec
- Posty: 437
- Rejestracja: 03 kwie 2021, 21:36
- Podziękowania: 6 razy
- Otrzymane podziękowania: 253 razy
- Płeć:
Re: A6 PP 2021
W zadaniu 8 nie ma poprawnej odpowiedzi.
W zadaniu 30 wychodzi tg ujemny, więc mamy sprzeczność z założeniem \( \alpha \in (0 , \frac{\pi}{2}) \)
W zadaniu 30 wychodzi tg ujemny, więc mamy sprzeczność z założeniem \( \alpha \in (0 , \frac{\pi}{2}) \)